Vezi seriale online de calitate pe RomaSeriale

Vezi seriale online la moda in 2022? Numai iubirea: Este prima telenovelă românească produsă de Media Pro Pictures. Premiera serialului a avut loc pe data de 2 octombrie 2004 și a fost difuzată pe posturile de televiziune Acasă TV și Pro TV, primul fiind specializat în difuzarea de telenovele. Ideea acestei telenovele aparține fostului director executiv al postului Acasă TV, Ruxandra Ion care a fost și producător general. Echipa a fost în întregime românească, formată din scenaristul Eugen Patriche, producătorii Ruxandra Ion și Andrei Boncea, regizorii Anatol Reghintovschi și Iura Luncașu, până la actori și echipa tehnică. Telenovela este formată din 100 de episoade, cu o durată de 60 de minute fiecare. Imaginea a fost semnată de Bebe Cojocaru, coloana sonoră de Florin Sever, iar piesa „Numai iubirea” este interpretată de celebrul artist de muzică latino Pepe. Costumele au fost realizate de Dana Săvuică. Din distribuție reamintim actori celebri ca: Alexandru Papadopol, Bianca Neagu, Oana Zăvoranu, Dan Bordeianu, Adela Popescu, Corina Dănilă și mulți alții.

Omer si Elif par a fi foarte diferiţi unul de altul, singurul lucru care ii uneşte este dragostea dintre ei, puternica, pura si uimitoare. Urmareste Kara Para Ask episodul 54 subtitrat. In serialul Kara Para Ask joaca actorii Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Erkan Can as Tayyar, Hazal Türesan, Burak Tamdoğan, Tuvana Türkay, Saygın Soysal, Bestemsu Özdemir, Işıl Yücesoy. Omer lucreaza la departamentul de crimă organizată si este foarte dedicat carierei sale, iar Elif este o fata dintr-o familie bogata si este un designer de bijuterii si locuieste in Italia unde are afacerea ei proprie. Viata este imprevizibila si face ca cei doi sa se intalneasca exact la timpul si momentul potrivit la Istanbul, acestia ajung acolo cu scopuri diferite si ajung sa aiba un scop comun. Citeste mai multe detalii pe Romaseriale.

Mondenii: Este un serial de parodie produs de Paprika și difuzat între anii 2006 și 2014 de Prima TV. Primul episod a fost difuzat pe 5 septembrie 2006, având o durată de 30 de minute. Are 6 sezoane cu un număr total de 114 episoade. 5 actori intră în pielea personajelor mondene din România: Mirela Zeța, Andreea Grămoșteanu, Mihai Bendeac, Dragoṣ Stoica și Angel Popescu. Serialul ”Mondenii” a fost difuzat, de asemenea, în Statele Unite ale Americii în anul 2007 și în Italia, în anul 2008. Cele mai prezente personaje ale serialului au fost: Andreea Marin Bănică, Ștefan Bănică Jr., Gigi Becali, Mihaela Tatu, Mihaela Rădulescu, Traian Băsescu, Elena Udrea, Marian Vanghelie, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, Mircea Solcanu, Nikita, Diana Munteanu, Simona Sensual, Ionuț Dolănescu, Simona Pătruleasa, Andreea Esca, Leonard Doroftei, Cristian Tudor Popescu și Magda Ciumac. Din al doilea sezon, difuzat începând cu data de 13 septembrie 2007, apar rubricile: „Știri Mondene“, „Zodiac Monden“, „Bucătăria Mondenă“, „Teleshopping“ și „Te crezi mai prost decât un repetent de clasa 1?“

Hikmet e îngrijorat de ce se va alege de familia lui, de avere, dar și de Emir, băiatul său rebel, cu care se ceartă constant și care refuză să se implice în afacerile tatălui său. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare doar că să o facă pe Reyhan să sufere, să o determine să divorțeze și să strice planul pus la cale de tatăl său. Din distributie fac parte actorii: Özge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Ceyda Olguner, Gül Arcan, Berkent Müftüler, Derya Kurtulus, Cansin Mina Gür, Tugçe Ersoy, Mustafa Simsek, Esra Çoban. Dar, ce să vezi, de-a lungul timpului, după căsătorie, Emir ajunge să fie impresionat de căldura și istețimea lui Reyhan, iar ea nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă în soțul ei.

In serialul Este de-ajuns sa zambesti joaca actorii: Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Aslı Altaylar, Evrim Doğan, Uğur Kurul. Totul începe când singurul fiu al umilei familii Civan, Sarp, se întoarce acasă din SUA după ce și-a încheiat studiile. Viața lui se va schimba pentru totdeauna când se va întâlni accidental cu Yasemin, fiica cea mai mică a familiei Özdemir, când iese din avion. Yasemin, care urmează să se căsătoreasca a doua zi, de asemenea, nu cunoaște lucrurile care vor urma. Vezi mai multe informatii pe acest site Seriale Turcesti.