Premium udbyder af tomrertjenester i Kobenhavn 2022?

Top bedømt tømrerservice i København i dag? Kundeanmeldelser: Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed. Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig. Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat. Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige. Opdag ekstra info at Tømrerfirma.

Lad os komme forbi til en gratis besigtigelse Det er altid rart at have mødt hinanden, inden en opgave sættes i gang. Men, vi kommer nu også ud for at besigtige opgaven for at være sikker på, at vi har forstået alle detaljer korrekt. Derudover kan det være nødvendigt at foretage nogle mål i forbindelse med et tilbud. Det er en fast del af vores service og noget, som vi altid tilbyder vores kunder. Både i forbindelse med udarbejdelsen af et tilbud og i forbindelse med en aftale omkring de nærmere detaljer, inden vi sætter i gang. Ring eller skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal komme forbi og tage et nærmere kig på din opgave. Det gør vi hellere end gerne.

Det tager dog et sted mellem 1-3 dage alt efter omfanget. Det er naturligvis noget, vi estimerer inden, vi går i gang med dit køkken, så du ved, hvad du kan regne med og har med at gøre. Hvordan fungerer montering af køkken? Montering af køkken er en opgave, vi ofte tager os af. VI har derfor en struktureret tilgang til det og arbejder ud fra en nøje planlagt rækkefølge, så monteringen ikke bare sker effektivt men også professionelt.

Vi opsætter skillevægge i boliger på hele Sjælland og særligt i København. Ring eller skriv derfor gerne uanset, hvor du holder til. Vil teenageren i huset gerne have sit eget værelse? Vil du gerne udnytte den store stue til at lave en hyggekrog? Eller vil du måske gerne skabe et ekstra værelse til gæsterne? En skillevæg er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra rum på. Det er nemlig en væg, som i sig selv ikke optager meget plads – og som i princippet kan opsættes præcis der, hvor du ønsker det.

Får jeg et skriftligt tilbud? Vi sender dig et skriftlig tilbud på mail, maks syv dage efter besigtigelsen. Tilbuddet Efter besigtigelsen afgiver vi et tilbud, hvor vi bestræber os på at have det samlede tilbud klar inden for 14 dage. I tilbudsfasen går vi efter at lave så præcis en tilbudspris som muligt. Du kan selv sætte fart i processen ved at have forberedt dig – fx fået udfærdiget relevante tegninger hos en arkitekt eller fået en ingeniør til at foretage eventuelle beregninger (hvis der skal flyttes vægge).

Hos Jacobsen Byg står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du står overfor. Vi holder til i København, men vi kommer gerne ud nordsjælland og resten af sjælland. Når du vælger at benytte vores tømrer, får du en yderst kompetent tømrer ud på opgaven. Vi går op i kvalitetsløsninger, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi sætter en stor ære i at levere fejlfrit tømrerarbejde, uanset om det er store eller små projekter, vi skal hjælpe dig med. Vi lægger vægt på tillid, troværdighed og god service, så det kan du regne med, hvis du hyrer vores tømrer. Opdag mere info på jacobsen-byg.dk.